Badrumsrenovering badkar Ekerö

En unik badrumsrenovering

Går du i tankar på att renovera badrummet? Ska du göra om en del av utrymmet eller är det dags för en fullständig badrumsrenovering? Vi arbetar med certifierade och utbildade medarbetare som varje dag strävar efter att utvecklas. Vi är ett framstående byggföretag som har omfattande rutin från byggbranschen och vi kan med glädje visa dig som kund våra fina omdömen från arbeten vi utfört. Detta gör vi gärna i både bild och text för att du ska kunna få bästa möjliga inspiration till din nästa renovering. Vi löser allt från rivningen till att färdigaställa det kompletta badrumet och finns till hands längst vägen, med designråd och förslag kring hur du kan utforma ditt nya badrum på främsta möjliga sätt. Kontakta oss för en kostnadsfri offert så hör vi av oss så fort vi har möjlighet så att du kan ta första steget mot ditt drömbadrum!! 

En professionell firma i byggbranschen 

Vi är ett litet företag inom byggbranschen som erbjuder tjänster och renoveringar inom kök, badrum och totalrenoveringar. Vi är certifierade inom alla områden och du kan ta del av våra certifikat här på hemsidan för en ökad trygghet. Vår främsta framgångsfaktor är nöjda kunder och vi finns med genom hela projektet från idé till verklighet. Med god kommunikation är vårt mål att skapa ditt drömbadrum. Många har sin individuella inredningsstil och smak vilket gör att ett badrum kan se väldigt olika ut.

Tillsammans kommer vi fram till hur vi ska utföra din badrumsrenovering så att du känner dig mer än nöjd i slutändan. Vi hjälper dig och ger råd med allt från smarta förvaringslösningar, till färg och form. Det ska vara roligt, smidigt och enkelt att renovera tillsammans med oss! 

Badrumsrenovering ROT Ekerö

Vi hjälper dig med ROT-avdraget

ROT-avdrag står för reparation, ombyggnad och tillbyggnad, och detta finns bland annat för att minska på svartarbeten. Du som betalar tjänster inom ROT-avdrag har oftast möjlighet att göra avdrag för detta. Avdraget är inte enbart till för att motarbeta svartarbete utan även för att människor ska känna sig motiverade att underhålla sina hem och fastigheter. Om du som privatperson exempelvis ska bygga ett nytt trädäck eller göra en badrumsrenovering kan vi hjälpa dig att göra avdrag för ROT. Du kan dra av sammanlagt 30% med ROT-avdrag och på så sätt sparar du en hel del när du renoverar. Avdraget gäller enbart för arbetskostnader och kan exempelvis inte dras av på material, transport eller dylikt.

Vi gör arbetet åt dig och skickar in allt till Skatteverket så att du som kund kan släppa den biten. Tveka inte på att höra av dig om du är osäker på om du kan göra ROT-avdrag när du anlitar oss. Vi tar reda på det tillsammans och hjälps åt så att du kan spara en stor summa pengar på din nästa renovering. 

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify