Badrumsrenovering bra Ekerö

KS Bygg och Renovering AB

KS Bygg och Renovering AB är ett litet och skarpt team som specialiserar oss på köks- och badrumsrenoveringar. Genom åren har vi byggt upp ett stort och kunnigt kontaktnät vilket gör att vi kan ordna rätt person för varje enskilt arbete och önskemål. Med vår erfarenhet och kompetens får du professionella resultat av bästa kvalitet, med det extra trevliga och familjära bemötandet från ett litet företag. Vi har många referenser från tidigare utförda arbeten som du gärna får ta en del av inför din framtida renovering.

För att du ska känna dig trygg som kund har vi behörighetsutbildning och certifikat i det mesta.
Vi kan hjälpa er med både ombyggnationer och badrumsrenovering. Vi erbjuder kompetens inom många områden och vi kan göra det mesta från totalentreprenad till fina snickeriarbeten. Våra samarbetspartners och vi satsar internt på ständig kompetensutveckling för att alltid ligga i framkant.

Det här gör vi

Kunderna har visioner – vi bygger dem. För att garantera högsta kvalité av våra tjänster och marknadens bästa produkter väljer vi att arbeta med bland annat Sopro och Schonox. Vi på KS Bygg och Renovering AB arbetar med hela vårt hjärta och erbjuder hjälp inom varje fas av ditt byggprojekt. Kontakta oss gärna för att komma fram till lösningar som passar dig och dina behov bäst.

Att trivas med sitt hem är viktigt. Vi hjälper dig med allt. Oavsett om det önskas ett nyrenoverat badrum, ett nytt kök eller renovering av allmänna ytor. Vi tar vi oss an det mesta oavsett om det är små eller stora arbeten.

Badrumsrenovering skicklig Ekerö

Vi finns här för dig

Bra service är ledordet för oss och nöjda kunder är en självklarhet. Kvalitet och trygghet är två andra viktiga ord för på KS Bygg och Renovering AB. Som kund ska man tryggt kunna lita på att vi gör ett kompetent jobb och att vi gör vårt bästa för att uppnå just era visioner. Berätta vad ni vill få gjort så kan vi tillsammans komma fram till den bästa lösningen. Det är alltid lätt att få tag på oss, det är bara att slå en signal, och vi återkommer alltid så fort vi kan.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify