Detta är vi på Good Room AB

Hos oss arbetar just nu två snickare. Genom åren har vi även byggt upp ett stort och kunnigt kontaktnät vilket gör att vi kan ordna rätt person för varje enskilt arbete och önskemål. Kunderna har visioner – vi bygger dem. Vi har passion för vårt arbete, därför ser vi badrumsrenovering inte bara som ett fysiskt arbete. Vi arbetar med hela vårt hjärta och kan se projekten som en möjlighet att ta fram vår konstnärliga kreativitet. Kontakta oss gärna för att komma fram till lösningar som passar dig och dina behov bäst.

Det här gör vi

Vi kan hjälpa er med både ombyggnationer och badrumsrenovering på Ekerö. El, VVS eller målare. Vi erbjuder kompetens inom många områden och vi kan göra det mesta från totalentreprenad till fina snickeriarbeten. Hemma, i trädgården eller kanske sommarstugan. Att trivas med sitt hem är viktigt. Vi hjälper dig med allt. Oavsett om det önskas ett nyrenoverat badrum, nytt hallgolv, ett nytt soldäck eller om det är en enkel fixning som en droppande kran. Små eller stora arbeten – vi fixar det mesta.

Vi finns här för dig

Bra service är ledorden för oss och nöjda kunder är en självklarhet. Kvalitet och trygghet är två andra viktiga ord för oss. Som kund ska man tryggt kunna lita på att vi gör ett kompetent jobb och att vi gör vårt bästa för att uppnå just era visioner. Berätta vad ni vill få gjort så kan vi tillsammans komma fram till den bästa lösningen. Det är oftast lätt att få tag i oss, det är bara att slå en signal, och vi återkommer i annat fall så snabbt vi bara kan.