Vilken tjänst är du ute efter?

Läs mer om våra tjänster här nedan. Finns det någon tjänst som du behöver men som inte är uppräknad? Ring och berätta gärna vad du behöver så hjälper vi till. Vi erbjuder allt från badrum, köksrenovering till totalrenovering. Vi är ett byggföretag som utför komplexa renoveringar av lägenheter, hus och allmänna byggnader samt trädgård. En badrumsrenovering exempelvis, involverar flera steg för att du som kund enkelt ska förstå hur processen till ditt nya badrum ser ut. Dessa kan du läsa om följande, där vi beskriver hur en badrumsrenovering brukar ske. 

services_icon1

Förberedande åtgärder

I förberedelse för renoveringen täcker vi golvet med skyddspapp, och utför en inställning av maskiner. Detta kräver att lådor och all lös inredning i badrummet behöver tas bort innan vi kommer, så som handdukar, produkter och lösa hyllor. 

services_icon1

Demontering

Efter att du plockat bort all lös inredning plockar vi bort all fast inredning, däribland toalettstol, element och väggskåp. Vi sparar blandare, tvättställ och annan inredning om så önskas. 

services_icon1.png

Rivning

Rivningsarbetet omfattar olika moment beroende på uppdraget. Oftast river vi kakel och våtrumsmatta men ska exempelvis badrummet byggas ut river vi även väggar etc. 

services_icon1

Konstruktion av nytt badrum

Det är nu den roliga delen börjar när man börjar se lite resultat. Detta steg innefattar uppbyggnad, spackling av väggar, golv och tak. Därefter isoleringsarbeten, kakelsättning och fogning.